Der findes mange former og typer af tapet. Vi i Malerfirmaet Michael Hansen vil rigtig gerne rådgive dig i, hvad du skal vælge, så du kan sætte dit personlige præg på bolig og få præcis det, du ønsker.

Vi har mange års erfaring med malerfaget, hvor vi vægter god service og godt håndværk højt. Ønsker du hjælp til opsætning af tapet i Rødovre, Frederiksberg og Nørrebro, er du velkommen til at kontakte os.

Professionel opsætning af tapet

Det fede ved tapet er de mange muligheder, det tilbyder. Der findes mange mønstre og mange forskellige farver. Det er blevet utrolig populær med mønstret tapet på enkelte vægge, fordi det bryder med de andre vægge og bringer et livligt pust ind i hjemmet.

Andre vælger tapet med forskellige typer af overflader, fordi det giver dybde i rummet. Ovenpå disse kan der sagtens males, som kun bidrager endnu mere til det personlige udtryk. Går du efter en helt fin og glat overflade, kan du med fordel kigge nærmere på opsætning af filt og væv. Disse to typer bidrager hver især med deres egne fordele og især filt giver en glat overflade, som man kan male på.

Har du et projekt ved hænderne vil vi også rigtig gerne rådgive og vejlede dig, så du vælger den rigtige tapet og maling. Nogle gange kan det være rart med noget inspiration - med mange år i branchen har vi lavet utallige unikke løsninger, som gør det let for os at finde den rette løsning for dig.

Vi tilbyder udover opsætning af filt og væv også andre services indenfor malerbranchen, som for eksempel: 

Pris på opsætning af tapet

Ønsker du en pris på opsætning af tapet, vil vi rigtig gerne give dig et uforpligtende tilbud. Når du kontakter os, starter vi altid med en dialog, sådan at vi er sikre på vores tilbud passer til dine behov og ønsker. Her tages der selvfølgelig højde for projektets omfang og brug af materialer.

Vil du høre mere om opsætning af tapet hører vi gerne fra dig. Vi kan kontaktes på telefon 38 71 03 31 eller ved at sende en mail til os på malerenkuli@gmail.com. Vi glæder os til at hjælpe dig med opsætning af tapet.