Opsætning af filt og væv er vigtigt når der skal nyt til boligen. Filt på væggen er utrolig populært, fordi det giver en flot glat overflade som er perfekt egnet til at male ovenpå.

Der findes forskellige typer, som hver især tilbyder deres eget look og udtryk. Vi har i Malerfirmaet Michael Hansen i mange år hjulpet vores glade kunder med opsætning af filt og væv i Rødovre, Frederiksberg og Nørrebro.

Vælg det rette vægfinish: Opsætning af filt eller væv?

Ønsker du en helt glat overflade på væggen, som du frit kan sætte dit personlige udtryk på, kan det være en god idé at vælge filt. Som nævnt giver det nemlig et meget rent og glat udtryk. Når der opsættes filt, skal man være meget nøjagtigt, da det rene udtryk hurtigt spoleres hvis væggen er ujævn eller selve opsætningen er dårligt udført.

Mange hjemmesider på nettet fortæller hvor let det er at gøre-det-selv, men vi har desværre oplevet mange kunder der kommer efter et mislykket forsøg.

Væv derimod, egner sig godt til boligen hvis du ønsker et lidt andet udtryk. Vævet giver nemlig dybde og et livligt spil. På samme måde som med filt, kan du sagtens male ovenpå dette.

Er du i tvivl om hvilken type der passer bedst til din bolig, vil vi rigtig gerne rådgive dig. Vi hjælper selvfølgelig også gerne med farvevalg, sådan at du får præcis det du ønsker.

Vi tilbyder udover opsætning af filt og væv også andre services indenfor malerbranchen, som for eksempel: 

Opsætning af filt pris

Hos Malerfirmaet Michael Hansen leverer vi professionel opsætning af filt og væv til konkurrencedygtige priser. Prisen bestemmes af rummets dimensioner og de unikke krav til hver installation, hvilket varierer afhængig af størrelsen på projektet. Vi stræber efter at tilbyde den bedste værdi ved at bruge materialer af høj kvalitet, så du får et både smukt og holdbart resultat.

Professionel opsætning af filt og væv

Undgå at du står i en situation hvor du har lagt kræfter og penge i et gør-det-selv projekt du ikke er tilfreds med, ved at bruge en professionel maler til opsætning af filt og væv. Opsætningen skal udføres meget omhyggeligt, da selv de mindste fejl og ujævnheder bliver meget tydelige når man er færdig.

Ønsker du hjælp til opsætning af filt og væv, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi hjælper dig hele vejen og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kan kontaktes på telefon 38 71 03 31 eller ved at sende os en mail på malerenkuli@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.