​Maling af lejlighed efter dine ønsker

Trænger din lejlighed til et friskt pust med en klar maling? Hos Malerfirmaet Michael Hansen står vi klar til at hjælpe dig med maling af lejlighed. Vi har flere kunder i Rødovre, Hvidovre og Vanløse. Bor du i dette område, kan vi helt sikkert også hjælpe dig med at få din lejlighed til at se ud som ny.

Der er et væld af muligheder, når du skal have foretaget maling af lejlighed. Er du i tvivl om valg af farve eller malerteknik, står vi klar med rådgivning, der kan hjælpe dig i den rigtige retning. Vi har en masse erfaring, der er til din fordel, når du har brug for et godt råd til maling af lejlighed.

Brug en professionel maler for det bedste resultat

Ved maling af lejlighed er det en fordel at bruge en professionel maler. Du får nemlig et bedre resultat, der står knivskarpt. Vi kan hjælpe dig nær Hvidovre og Vanløse med maling af både vægge, lofter og gulv. Er der andet, der trænger til en opfriskning, hjælper vi også med det. Vi kommer gerne og kigger på din lejlighed for at vurdere, hvad der er behov for.​

Vi står klar med en masse kompetencer og godt håndværk, der kan sikre dig et flot resultat, du bliver glad for. Derudover er det et holdbart resultat, du får, når du bruger en professionel maler som os.

HVAD KOSTER MALING AF LEJLIGHED?

Det er meget forskelligt, hvad maling af lejlighed koster. Det afhænger meget af omfanget af opgaven. Ved fraflytning kan det for eksempel være en fordel at give hele lejligheden en omgang. Skal du blot have malet en enkelt væg eller et enkelt rum, vil dette som udgangspunkt være billigere end hele lejligheden.

​Vi står klar til at hjælpe med både store og små opgaver i forbindelse med maling af lejlighed i Rødovre eller omegn. Ønsker du et uforpligtende tilbud? Få en pris på din maleropgave ved at ringe på 38 71 03 31 eller skrive til malerenkuli@gmail.com. Du kan med fordel også benytte vores kontaktformular - så vender vi tilbage snarest!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kunderne anbefaler os på håndværker.dk

​Her kan du se nogle af de anbefalinger vores kunder har skrevet på håndværker.dk.

Vi har i gennemsnit fået 5 ud af 5 stjerner af vores tidligere kunder.

Se alle vores anbefalinger her.

logo-text-white-lg

Christian


​Super arbejde

Et super stykke arbejde udført. Spartling og maling af stue og to værelser.

Ditte

Malet loft og revet tapet ned og sat filt op og malet. Plus træværk. Fodpaneler døre og karme

Anita

Maling af stuer
Hurtigt og effektivt arbejde, dejligt.

SKRIV TIL OS​

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker du et uforpligtende tilbud på malerarbejde, så er du meget velkommen til at benytte vores kontaktformular, som du finder på alle vores sider.

Adresse

​Malerfirmaet Michael Hansen

Årslevvej 20

2610 Rødovre

CVR: 27055915 

KONTAKT OS​

☎ Tlf.: 38 71 03 31

✉ E-mail: malerenkuli@gmail.com