Maling af flyttelejlighed ved til- og fraflytning

Står du med en lejlighed, hvor der skal en ny lejer ind? Hos Malerfirmaet Michael Hansen kan vi hjælpe dig med maling af flyttelejlighed. Vi kører gerne til Rødovre, Hvidovre, Vanløse og omkringliggende byer, når du har brug for en erfaren maler.

I vores malerfirma i Rødovre fokuserer vi på gode løsninger og godt håndværk. Vi arbejder effektivt, men har altid fokus på detaljen. Det betyder, at du får et flot resultat, der står klar til den nye lejer. Vi sammensætter en løsning, der passer specielt til dig.

Vi gør lejligheden klar til en ny lejer

Når der skal foretages maling af flyttelejlighed, kan det være meget forskelligt, hvad der er behov for. Det afhænger naturligvis af, hvor længe den tidligere lejer har boet der, og hvor godt det er blevet holdt.

Vi kan hjælpe med maling af flyttelejlighed, så alle overflader fremstår som nye. Det betyder, at vi kan hjælpe med maling af følgende:

  • Vægge
  • Lofter
  • Gulve​
  • Vindueskarme
  • Dørkarme​

Vi sørger for kvalitetsmaling, der giver et flot og holdbart resultat. Sammen finder vi frem til, hvilken farve der er den bedste løsning. Vi kan tage os af maling af flyttelejlighed nær Hvidovre og Vanløse, så du ikke skal bekymre dig om det.​

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Når du vælger at lade os stå for maling af flyttelejlighed, får du kvalitet og godt håndværk. Vi rådgiver gerne om, hvad der er den bedste løsning for dig, hvor vi tager højde for behov og budget. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, er dette en mulighed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 38 71 03 31, eller skriv en e-mail til malerenkuli@gmail.com.​ Du kan med fordel også benytte vores kontaktformular - så vender vi tilbage snarest!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kunderne anbefaler os på håndværker.dk

​Her kan du se nogle af de anbefalinger vores kunder har skrevet på håndværker.dk.

Vi har i gennemsnit fået 5 ud af 5 stjerner af vores tidligere kunder.

Se alle vores anbefalinger her.

logo-text-white-lg

Christian


​Super arbejde

Et super stykke arbejde udført. Spartling og maling af stue og to værelser.

Ditte

Malet loft og revet tapet ned og sat filt op og malet. Plus træværk. Fodpaneler døre og karme

Anita

Maling af stuer
Hurtigt og effektivt arbejde, dejligt.

SKRIV TIL OS​

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker du et uforpligtende tilbud på malerarbejde, så er du meget velkommen til at benytte vores kontaktformular, som du finder på alle vores sider.

Adresse

​Malerfirmaet Michael Hansen

Årslevvej 20

2610 Rødovre

CVR: 27055915 

KONTAKT OS​

☎ Tlf.: 38 71 03 31

✉ E-mail: malerenkuli@gmail.com