MALING AF FLYTTELEJLIGHED VED TIL- OG FRAFLYTNING

Står du med en lejlighed, hvor der skal en ny lejer ind? Hos Malerfirmaet Michael Hansen kan vi hjælpe dig med maling af flyttelejlighed. Vi kører gerne til Rødovre, Hvidovre, Vanløse og omkringliggende byer, når du har brug for en erfaren maler.

I vores malerfirma i Rødovre fokuserer vi på gode løsninger og godt håndværk. Vi arbejder effektivt, men har altid fokus på detaljen. Det betyder, at du får et flot resultat, der står klar til den nye lejer. Vi sammensætter en løsning, der passer specielt til dig.

VI GØR LEJLIGHEDEN KLAR TIL EN NY LEJER

Når der skal foretages maling af flyttelejlighed, kan det være meget forskelligt, hvad der er behov for. Det afhænger naturligvis af, hvor længe den tidligere lejer har boet der, og hvor godt det er blevet holdt.

Vi kan hjælpe med maling af flyttelejlighed, så alle overflader fremstår som nye. Det betyder, at vi kan hjælpe med maling af følgende:

  • Vægge
  • Lofter
  • Gulve​
  • Vindueskarme
  • Dørkarme​

Vi sørger for kvalitetsmaling, der giver et flot og holdbart resultat. Sammen finder vi frem til, hvilken farve der er den bedste løsning. Vi kan tage os af maling af flyttelejlighed nær Hvidovre og Vanløse, så du ikke skal bekymre dig om det.​