Flytter du? - Skal vi male din lejlighed?

Skal du til- eller fraflytte? Så kan selve maleropgaven være en af de opgaver, som er mest tidskrævende. Ved at få hjælp af en professionel maler til maling af flyttelejlighed, kan du bruger kræfterne på andre vigtige opgaver.

Ønsker du større overblik og tid til andre vigtige flytteopgaver, så skal du vælge maling af flyttelejlighed i Rødovre, Hvidovre, Gentofte, Frederiksberg og Nørrebro.

Få en god pris

Maling af flyttelejlighed giver overblik

At flytte er i de fleste tilfælde et stort skridt både personligt, men også fysisk, i form af forskellige flytte relaterede opgaver. Som med flyttekasser, stabler de krævende opgaver sig hurtigt op og det kan være svært at overskue dem alle. Her er det især malingen af lejligheden der kan være en rigtig tidssluger og rod til bekymring.

Vi kan hjælpe med maling af flyttelejlighed, så alle overflader fremstår som nye. Det betyder, at vi kan hjælpe med maling af følgende:

  • Vægge
  • Lofter
  • Gulve​
  • Vindueskarme
  • Dørkarme​

Hvis malingen af flyttelejligheden ikke udføres korrekt, kan det ende med at arbejdet skal gøres om på lejerens regning. Mange vælger at prøver kræfter med det selv, men fortryder hurtigt, når efteropkrævningen kommer.

Vi tilbyder også andre services indenfor malerbranchen såsom blandt andet maling af facade, opsætning af filt og væv samt tapetsering

Få hjælp til maling af flyttelejlighed

Vi vil gerne hjælpe dig med malingen af din lejlighed, sådan at det frigiver tid og energi til andre dele af flytningen. Så kan du i stedet glæde dig til at flytte i dit nye hjem. Når du får hjælp af en professionel fagperson får du:

  • Større overblik over flytningen
  • Tid til andre vigtige opgaver
  • Undgår efteropkrævning

Står du og skal flytte, vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at komme godt på plads. Vi kan også tilbyde faste aftaler med ejendomsejere eller udlejere, som ønsker en fast samarbejdspartner til deres lejligheder. På den måde sikrer du et højt resultat og samme gode kvalitet.

Ønsker du at høre mere om maling af flyttelejligheder, er du velkommen til at ringe til os på 38 71 03 31 eller ved at tage kontakt til os på mail malerenkuli@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.