Flytter du? - Skal vi male din lejlighed?

Når du står overfor en flytning, er der mange ting at tænke på. Malerarbejde kan virke som en uoverskueligopgave midt i det hele. Ved at overlade maleropgaver til os kan du frigøre tid til andre vigtige flytteopgaver.

Ønsker du større overblik og tid til andre vigtige flytteopgaver, så skal du vælge maling af flyttelejlighed i Rødovre, Hvidovre, Gentofte, Frederiksberg og Nørrebro.

Få en god pris

Maling af flyttelejlighed giver overblik

At flytte er i de fleste tilfælde et stort skridt både personligt, men også fysisk, i form af forskellige flytte relaterede opgaver. Som med flyttekasser, stabler de krævende opgaver sig hurtigt op og det kan være svært at overskue dem alle. Her er det især malingen af lejligheden der kan være en rigtig tidssluger og rod til bekymring.

Vi kan hjælpe med maling af flyttelejlighed, så alle overflader fremstår som nye. Det betyder, at vi kan hjælpe med maling af følgende:

  • Vægge
  • Lofter
  • Gulve​
  • Vindueskarme
  • Dørkarme​

Hvis malingen af flyttelejligheden ikke udføres korrekt, kan det ende med at arbejdet skal gøres om på lejerens regning. Mange vælger at prøver kræfter med det selv, men fortryder hurtigt, når efteropkrævningen kommer.

Vi tilbyder også andre services indenfor malerbranchen såsom blandt andet maling af facade, opsætning af filt og væv samt tapetsering

Maling ved fraflytning af lejlighed

Som professionel malere har vi specialiseret os i maling ved fraflytning. Vi udfører maleropgaver for kunder i Rødovre, på Frederiksberg og Nørrebro og omegn. Vores mål er altid at levere en førsteklasses service, der gør flytteprocessen så gnidningsfri som muligt. Når du står overfor en flytning, er det afgørende at efterlade et smukt og velholdt hjem. Vi forstår vigtigheden af at efterlade boligen i perfekt stand, så både du og de næste beboere kan nyde et friskt og indbydende miljø. Derfor tilbyder vi effektivt og omhyggeligt udfører malerarbejde, der opfylder kundens forventninger og boligforeningens regler. 

Vi arbejder effektivt og ved, hvad det kræver at nå i mål med malerarbejdet i forbindelse med flytningen. Vi føler farvekoder og reglementer, så resultatet er præcist og professionelt. Uanset om det drejer sig om at friske væggene op eller give træværket en ny omgang maling, sørger vi for at alt udføres til tiden.

Få hjælp til maling af flyttelejlighed

Vi vil gerne hjælpe dig med malingen af din lejlighed, sådan at det frigiver tid og energi til andre dele af flytningen. Så kan du i stedet glæde dig til at flytte i dit nye hjem. Når du får hjælp af en professionel fagperson får du:

  • Større overblik over flytningen
  • Tid til andre vigtige opgaver
  • Undgår efteropkrævning

Står du og skal flytte, vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at komme godt på plads. Vi kan også tilbyde faste aftaler med ejendomsejere eller udlejere, som ønsker en fast samarbejdspartner til deres lejligheder. På den måde sikrer du et højt resultat og samme gode kvalitet.

Ønsker du at høre mere om maling af flyttelejligheder, er du velkommen til at ringe til os på 38 71 03 31 eller ved at tage kontakt til os på mail malerenkuli@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.