Er du på udkig efter en professionel maler til at opfriske eller give din facade nyt liv, så kan du godt indstille jagten.

Malerfirmaet Michael Hansen har i mange års hjulpet privatpersoner med maling af facader i Rødovre, Frederiksberg og Nørrebro. Læs nedenfor hvordan vi arbejder.

Professionel service ved maling af facader

Når du får hjælp til facademaling af en professionel maler, får du en lang række fordele for både dig og dit hus. Først og fremmest vil vi gerne tilbyde dig at udføre arbejdet, men vi vil også rigtig gerne rådgive dig i malingstyper, samt farvevalg. På den måde opnår du præcis det resultat du søger.

  • Fordelene ved facademaling
  • Pænt udseende
  • Forøget ejendomsværdi
  • Længere levetid på huset
  • Bedre indeklima

Når huset vedligeholdes og males, får det ikke kun et pænere udtryk, det kommer også med en række fordele for både beboerne og husets værdi. Et velholdt og pænt hus er mere værd og på samme tid har det en længere levetid. Skal huset engang sælges, så vil alle forbedringer og vedligehold, have en positiv indvirkning på salgsprisen.

Fordelene ved at få udført maling af facaderne er, som beskrevet, mange. Er du i tvivl om hvor du skal starte vil vi gerne rådgive dig.

Vi kan udover maling af facader også tilbyde mange andre services indenfor maling som blandt andet: 

Miljøvenlig maling af facader

Som professionelle malere i områderne Frederiksberg, Nørrebro og Rødovre er vi stolte af at tilbyde førsteklasses facademaling. Hos Malerfirmaet Michael Hansen har vi fokus på kvalitetsmaling, der ikke kun forbedrer bygningens udseende, men også beskytter mod vind og vejr. Vi forstår vigtigheden af at vælge miljøvenlige produkter, derfor tilbyder vi et mere bæredygtigt alternativ til maling. En maling, der er skånsom for miljøet og samtidig sikrer langvarig holdbarhed. Vores malere er dygtige og erfarne, og vi udfører arbejdet til tiden, så du kan få din facade malet til tiden uden forsinkelser. 

Vi tilbyder naturligvis altid et uforpligtende tilbud på maling af din facade, som passer til dine behov og budget. 

Stolt arbejde og konkurrencedygtige priser

Faglighed og godt håndværk er vigtigt for os og vi er stolte af at kunne levere et smukt og veludført resultat for alle vores kunder. Vi har mange års erfaring indenfor malerfaget med stor kendskab til malingstyper.

Vores priser afhænger altid af opgavens omfang og derfor vil vi rigtig gerne give dig et uforpligtende tilbud, sådan at du har et udgangspunkt for din opgave. Vil du høre mere om maling af facader, er du velkommen til at kontakte os

Vi sidder klar ved telefonen, som du kan ringe til på 38 71 03 31 eller ved at sende os en mail på malerenkuli@gmail.com. Vi glæder os til at hjælpe dig med maling af facader i Rødovre, Frederiksberg, Østerbro, Gentofte og Nørrebro.